Dostava

Gdje dostavljamo?

Dostavljamo u cijeloj Hrvatskoj. Ne možemo dostaviti na adrese izvan Hrvatske.

Dostavu vrše kurirske službe LAGERMAX i GLS.

Narudžbu je moguće preuzeti i na adresi našeg veleprodajnog skladišta Zagrebačka 144, 10340 Vrbovec, te u maloprodajnim trgovinama Luka 5a, 10340 Vrbovec i Istarska 40, 43000 Bjelovar.

Troškovi dostave

Iznos troškova dostave biti će izražen na ponudi. Cijena troškova dostave može se razlikovati ovisno o robi, odnosno njenoj težini i načinu pakiranja kao i udaljenosti mjesta isporuke.

Uvjeti isporuke

Odgovornost kupca je osigurati da su podaci o dostavi točni, da je netko dostupan za primitak robe prilikom isporuke i da ne postoje fizička ograničenja koja bi spriječila pristup dostavnom vozilu. Ako ne možemo izvršiti isporuku zbog netočnih podataka koje je dostavio kupac ili ako nitko nije dostupan za primitak robe, ista će biti vraćena u naše skladište. Ako se to dogodi, kupcu će se naplatiti ponovna isporuka. Molimo kontaktirajte nas za detalje.

Vrijeme isporuke

Cilj nam je isporučiti vašu narudžbu što je brže moguće. Naši rokovi isporuke razlikuju se od proizvoda do proizvoda. Vrijeme isporuke za određeni proizvod možete saznati pozivom na naš kontakt broj.  Pevec (Pevec d.o.o.) očekuje da će biti u mogućnosti isporučiti vašu robu u skladu s tim, ne jamčimo isporuku u navedenom roku zbog nepredviđenih situacija u transportnom prijevozu. Napominjemo da su rokovi isporuke prikazani radnim danima i ne uključuju vikende i praznike. Nastojimo vas obavijestiti ako dođe do eventualnog kašnjenja vaše isporuke, ali ne jamčimo isporuku na navedeni dan. Imajte na umu da dulje vrijeme isporuke za jednu stavku može odgoditi cijelu vašu narudžbu; kontaktirajte nas ako želite da podijelimo vašu narudžbu. Pevec (Pevec d.o.o.) zadržava pravo djelomične dostave vaše narudžbe.

KOŠARICA

close
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com